Τοπικά

Ημερίδα με θέμα «Αντιμετώπιση Σεισμού» διοργανώνει η ΕΔΔΙΚ Δέλτα

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την «Αντιμετώπιση Σεισμού» θα πραγματοποιήσει η ΕΔΔΙΚ Δέλτα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 18:00, με αφορμή το φονικό σεισμό που σκόρπισε το θάνατο σε Τουρκία και Συρία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΔΔΙΚ Δέλτα αναφέρει:

«Λόγω της δυσάρεστης κατάστασης που επικρατεί στην Συρία-Τουρκία με τον καταστροφικό σεισμό, αποφασίσαμε την πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ» από τον εξαιρετικό ομιλητή Κωνσταντίνο Κοκολάκη, π. Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. και Ειδικευμένο Στέλεχος Πολιτικής Προστασίας.

*Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους και για όλες τις ηλικίες.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας ΕΔΔΙΚ ΔΕΛΤΑ – Εθελοντές διάσωσης και διαχείρισης κρίσεων Δέλτα Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση των πολιτών.

Πατήστε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ στην εκδήλωση του Facebook https://m.facebook.com/events/1192368431394248?sfnsn=mo για να σας έρθει ενημέρωση κατά την έναρξη της ομιλίας.

Όσοι δεν έχετε Facebook, συνδεθείτε στο παρακάτω link την Δευτέρα 13.2.23 στις 6μμ

LINK: https://www.facebook.com/manosantonios

Με εκτίμηση

ΕΔΔΙΚ ΔΕΛΤΑ».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.