Τοπικά

«Ικανοποιητική η κατάσταση»

Η σφοδρή χιονόπτωση στον Δήμο Δέλτα έχει προκαλέσει αρκετές δυσκολίες στους δημότες. Από την πλευρά του Δήμου ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας Φίλιππος Γουρουνίδης τονίζει σχετικά «η εικόνα είναι ικανοποιητική, έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας και μέχρι αυτή την ώρα έχουν ρίξει τα μηχανήματα αλάτι σε όλους τους κεντρικούς δρόμους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Όλη τη νύχτα η αλατιέρα θα ρίχνει στην ΒΙΠΕ και η άλλη θα είναι στον Αξιό και την Χαλάστρα».

Όπως μας ενημέρωσε άλλωστε οι δημότες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από τις κοινότητες και τα δημοτικά κτίρια που έχουν οριστεί σε κάθε περιοχή.

Αύριο θα γίνει εκ νέου εκτίμηση της κατάστασης και σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Νωρίτερα ο Δήμος εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο γνωστοποιούσε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη. Συγκεκριμένα : «Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.