Δήμοι - ΠεριφέρειεςΕλλάδαΘέμα

Εργασίες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στην ΕΟ 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

Εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες καθαρισμού αφορούν σε φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας έως τη Γέφυρα της Ποτίδαιας με κατεύθυνση προς την Ποτίδαια.

Οι εργασίες θα γίνουν την Τετάρτη 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 21 Απριλίου του 2023, από 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούν σε κατεστραμμένα αμφίπλευρα μεταλλικά στηθαία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα γίνουν από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως την Παρασκευή 21 Απριλίου του 2023, από 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

Επίσης, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά,  θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού Μαρίνου Αντύπα, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για τη Γεωργική Σχολή (έξοδος στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη) έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Κάλλας (στο ύψος της επιχείρησης “ΙΟΝ”), στο ρεύμα ανόδου από τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. 

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2023  με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Δείτε ακόμη:
Σχολεία: Το πρόγραμμα μετά τις διακοπές του Πάσχα και η λήξη μαθημάτων

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.