ΘέμαΤοπικά

Έρχεται η Λευκή Νύχτα από το Σύλλογο Καταστηματαρχών Σίνδου!

Λευκή Νύχτα διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου στις 16 Δεκεμβρίου. Ο σύλλογος προσκαλεί τους δημότες του Δήμου Δέλτα –και όχι μόνο- να επισκεφθούν τα καταστήματα της Σίνδου από τις 21:00 έως τις 24:00 και να εκμεταλλευτούν τις τεράστιες προσφορές που θα τους περιμένουν.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι αφενός η τόνωση της τοπικής αγοράς και αφετέρου να δοθεί η ευκαιρία στους δημότες να εξασφαλίσουν ευκαιρίες και μεγάλες προσφορές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο

Οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις βεβαίως δεν σταματούν, καθώς ο Σύλλογος Καταστηματαρχών σχεδιάζει και το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, το οποίο θα είναι στη διάθεση του κόσμου από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου.

Οι διοργανωτές ετοιμάζουν μία σειρά από εκπλήξεις για τους δημότες και τους επισκέπτες της Σίνδου, οι οποίες θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Δείτε ακόμη:
Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών στο χώρο τους!

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.