ΘέμαΤοπικά

Επίσημο: Ο Νίκος Τσάλης υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Γερακίνας Μπισμπινά θα είναι ο Νίκος Τσάλης, επιβεβαιώνοντας το προ ολίγων ημερών ρεπορτάζ του DELTA Press.

Την υποψηφιότητα του κ. Τσάλη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η υποψήφια δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά, με σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία τον Νίκο Τσάλη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Νίκος, γεννημένος και μεγαλωμένος στα Διαβατά, είναι απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας και της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας. Είναι επίσης απόφοιτος της σχολής σχεδίαστων ARS του Μιλάνου.

Στον επαγγελματικό τομέα, ο Νίκος είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Το 1993, ίδρυσε την NIKOLASshoes, μια εταιρεία παραγωγής και εμπορίας υποδημάτων, με τρεις γραμμές παραγωγής σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία. Το 2020, επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με την ίδρυση της NIKOLAS bakery, με δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και εξαγωγές σε Ευρώπη και Αμερική.

Στον κοινωνικό τομέα, έχει εκλεγεί πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Διαβατών το 2010 και είναι ο εμπνευστής του τριημέρου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών “Διαβατιανό Σεργιάνι”. Είναι μέλος του Συνδέσμου Υποδηματοποιών Β. Ελλάδος, όπου υπηρέτησε για αρκετά χρόνια ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, και μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά και έντυπα.

Αναφορικά με την επερχόμενη εκλογική του δραστηριότητα, ο Νίκος δηλώνει: “Η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά μόνο με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω στις εκλογές με τη Γερακίνα Μπισμπινά, βλέποντας εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που μπορούν να συντελέσουν στην πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία της κοινωνίας και του τόπου μας”.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Ο Γιώργος Κορωναίος υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.