Πολιτική

Ελπίδα αλλαγής, κοινωνικής δικαιοσύνης και προόδου

Της Ευαγγελίας Πάσιου*

   Οι εκλογές της 8ης Μαΐου για την ανάδειξη των μελών τόσο των νομαρχιακών, όσο και των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σηματοδοτούν για τον προοδευτικό χώρο την εφαρμογή και την μετουσίωση της δημοκρατίας. Πιστοί στις αρχές της 3ης Σεπτεμβρίου, αναλογιζόμενοι ωστόσο τις απαραίτητες προσαρμογές στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα, προχωράμε μπροστά. Η απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες, η οποία ξεπέρασε τις 170.000 αποτελεί συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας του Δεκεμβρίου που ανέδειξε τον Νίκο Ανδρουλάκη πρόεδρο του κινήματος. Όλες οι γενιές μαζί με πρωτεργάτη τη νεολαία, δίνουν την ελπίδα της αλλαγής, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προόδου. Οι εκλογές της 8ης Μαΐου έφεραν πίσω τον ήλιο που θυμίζει τους αγώνες του λαού και μας εμπνέει.

       Προσωπικά μιλώντας και ως άνθρωπος που εκφράζει τον προοδευτικό σοσιαλισμό δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Η επιλογή μου αυτή είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μου και η ενέργεια πηγάζει από την υποστήριξη των συμπολιτών μου, μακριά από συστήματα και παλαιοκομματικές πρακτικές. 

      Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με στήριξαν στη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Β΄ Θεσσαλονίκης. Το γεγονός ότι εκλέχτηκα στην 1η θέση των υποψηφίων του Δήμου Δέλτα με γεμίζει χαρά και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω.

    Οι προοδευτικοί άνθρωποι της νέας γενιάς λαμβάνουν τις προκλήσεις ως ευκαιρίες να εργαστούν αδιάκοπα για έναν κόσμο ομορφότερο και δικαιότερο, εμπνευσμένο από τα ιδανικά και τις αξίες τους.

*Μέλος του τοπικού συμβουλίου Χαλάστρας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Β΄ Θεσσαλονίκης

*Όπως δημοσιεύτηκε στην έντυπη Delta press

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.