Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος επιστρέφουν πανηγυρικά

Του Βάκη Τόπη*

Εκατόν ογδόντα χιλιάδες μέλη της δημοκρατικής παράταξης έκαναν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων και συνέδρων, γιορτή της δημοκρατίας.

 Ανοιχτές διαδικασίες, δημοκρατικές αρχές και ενεργοί πολίτες αποτελούν το πιο ισχυρό όπλο για την προστασία του χώρου. Ψηφοφόροι, φίλοι του κόμματος, μέλη της κοινωνίας των πολιτών, τους δόθηκε δυνατότητα να προσέλθουν στις κάλπες, έχοντας λόγο και δυνατότητα ανάδειξης των προσωπικοτήτων της κοινωνίας που έχουν την θέληση να προσφέρουν ουσιαστικά, μακριά από παραγοντισμούς του παρελθόντος, με γνώμονα το μεγάλωμα της παράταξης και την δημιουργία γέφυρας με την ίδια την κοινωνία.

Το ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος του, επιστρέφουν επίσημα και πανηγυρικά, σημαδοτώντας και τη νέα αρχή που επαγγέλλεται ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμία που με τίμησαν με την ψήφο τους στις κάλπες και να συγχαρώ όλους τους συντρόφους και συντρόφισσες που συμμετείχαν ενεργά στην διαδικασία για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όσες και όσους που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν και δε με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά εκδήλωσαν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που για ακόμα μια φορά έδωσαν την ψύχη αλλά και τον χρόνο τους για να φέρουν εις πέρας την εκλογική διαδικασία .

Τέλος θέλω πω ότι ως μέλος πλέον της Νομαρχιακής επιτροπής Β Θεσσαλονίκης θα δώσω μάχη για τα πιστεύω μου και ελπίζω όλα τα όνειρα μου για το ΠΑΣΟΚ να γίνουν πραγματικότητα , όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά, η μεγάλη προσέλευση στις κάλπες της Κυριακής έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ»

*Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Β΄ Θεσσαλονίκης  

*Όπως δημοσιεύτηκε στην έντυπη Delta press

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.