Τοπικά

Δύο αυτοκίνητα παραχώρησε η ΚΕΔΕ στο Δήμο Δέλτα

Στο δήμο Δέλτα έφτασαν δύο αυτοκίνητα που παραχώρησε η διοίκηση της ΚΕΔΕ συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών των υπηρεσιών.

Τα αυτοκίνητα παρέλαβε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης παρουσία του γενικού Διευθυντή της ΚΕΔΕ, Γιάννη Καραγιάννη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, την διοίκηση της ΚΕΔΕ και τον Γενικό Διευθυντή, για την προσφορά τους.

«Ο δήμος μας έχει ανάγκες για την μετακίνηση του προσωπικού και την εξυπηρέτηση των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε με τον κορονοϊό. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικαιών Δημήτρη Παπαστεργίου όλη τη διοίκηση της ΚΕΔΕ και τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Καραγιάννη που ήρθε σήμερα στο δημαρχείο για την παράδοση των αυτοκίνητων. Ευχαριστώ επίσης την Toyota και την Autohellas-Hertz, που με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σε αυτή την υγειονομική κρίση έχει να διαχειριστεί μεγάλο φορτίο για την προστασία των πολιτών. Πράξεις όπως αυτή αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης και αποτελούν παράδειγμα για όλους» υπογράμμισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.