ΘέμαΤοπικά

Δήμος Δέλτα: Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών

Οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε Σίνδο, Διαβατά και Καλοχώρι εξιχνίασε η αστυνομία. Οι κλοπές αφορούν την περίοδο από το Μάρτιο του 2021 έως το Σεπτέμβριο του 2022.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εξιχνίασαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών, πράξεις που έλαβαν χώρα από τον Μάρτιο του 2021 έως τον Σεπτέμβριο του 2022 στις περιοχές Διαβατών, Καλοχωρίου και Σίνδου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες εννέα ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες που θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε ακόμη:
Αστυνομική επιχείρηση στους Δήμους Δέλτα, Ωραιοκάστρου και Παύλου Μελά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.