ΠαρασκήνιαΤοπικά

Ο ΚΠΟΔΔ και πάλι στο επίκεντρο

Νέες περιπέτειες για τον πρόεδρο του ΚΠΟΔΔ, μετά από καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Δέλτα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση της η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Κατούδη: «Κατατέθηκε σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Δέλτα για Διενέργεια Πειθαρχικού Ελέγχου κατά του Πρόεδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΠΟΔΔ για όλα τα προβλήματα λειτουργίας και τις δυσμενείς επιπτώσεις τους στους εργαζόμενους».

Όπως φαίνεται από τα σχετικά έγγραφα, οι εργαζόμενοι μιλούν πέρα από την καθυστέρηση στην μισθοδοσία του Απριλίου, για την καθυστέρηση σε μισθολογικά θέματα που έχουν να κάνουν με την κατάταξη των εργαζομένων σε υψηλότερη μισθολογική κλίμακα, την απουσία Μέσων Ατομικής Προστασίας, τα τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς, τα έργα συντήρησης και πάλι για τους παιδικούς σταθμούς, άλλα και τις άδειες λειτουργίας που άλλες πρέπει να εκδοθούν και άλλες να ανανεωθούν.

Τέλος, ειδική αναφορά γίνεται για την απουσία της προβλεπόμενης από το νόμο για να λειτουργούν οι σταθμοί άδεια πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, σημειώνει ότι θα προχωρήσει σε ΕΔΕ για το ζήτημα της μισθοδοσίας που καθυστέρησε, ώστε να αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται και παράλληλα σημειώνει ότι για όλα τα υπόλοιπα είναι σε εξέλιξη ενέργειες που θα επιλύσουν τα παραπάνω ζητήματα.

Όπως δημοσιεύθηκε στην έντυπη DELTA Press

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.