ΘέμαΤοπικά

Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η Ζέφη Ζημαδάμα

Εκτός ΠΑΣΟΚ τέθηκε η Ζέφη Δημαδάμα, μετά την τοποθέτησή της στη Γενική Γραμματέια Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία ανακοινώθηκε την Πέμπτη (20/7).

Η ανακοίνωση του γραμματέας ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Σπυρόπουλου:

«Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Με απόφαση μου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος».

Η ανάρτηση της Ζέφης Δημαδάμα:

«Η Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρεται στον πυρήνα του ευρωπαϊκού συστήματος αξιών.

Αποδέχθηκα την πρόταση να τεθώ επικεφαλής αυτής της Γραμματείας με αίσθημα ευθύνης και χρέους για να καταθέσω την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα έχοντας αφιερώσει σε αυτά τα κρίσιμα για τη δημοκρατία ζητήματα όλες μου τις δυνάμεις διαχρονικά και επιδιώκοντας πάντα τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις.

Θεωρώ αυτονόητη την υποβολή της παραίτησής μου από κάθε ιδιότητα με κομματικό πρόσημο για λόγους δεοντολογίας και με την πεποίθηση ότι αναλαμβάνω μια αποστολή εθνικού χαρακτήρα, η ευόδωση της οποίας προϋποθέτει τη συνεννόηση όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων».

Δείτε ακόμη:
Οι 63 νέοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς της κυβέρνησης – Δύο οι Θεσσαλονικείς

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.