Παρασκήνια

Τι σημαίνει η παρουσία Βορίδη στη Σίνδο

Το να έρχεται ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας στη Σίνδο σίγουρα δεν είναι μικρό πράγμα. Ακόμα μεγαλύτερο είναι το ότι την πρόσκληση στον υπουργό την απεύθυνε ο Χρήστος Τσομπάνος από τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα της ΝΔ και παράλληλα κατάφερε να μαζέψει στον ίδιο χώρο πολλά πολιτικά πρόσωπα, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Θεόδωρο Καράογλου, τον δήμαρχο Χαλκηδόνας – Κουφαλίων κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο, τον πρώην δήμαρχο Δέλτα κ. Μίμη Φωτόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ κ. Σπύρο Σταματάκη, τον κ. Θεόδωρο Αγγελίδη περιφερειακός σύμβουλος και μέλος ΔΣ ΕΛΓΑ – Δήμητρα, τον γενικό γραμματέα του υπουργείο Αγροτικής πολιτικής κ. Κώστας Μπαγινέτα αντιπρόδρος του ΕΛΓΑ κ. Νίκος Δούκας, τον πρόεδρο της ΕΦΕΑΣ και διευθύνων σύμβουλος της Venus κ. Χρήστο Γιαννακάκη.

Βορίδης στη Σίνδο με πολλαπλές αναγνώσεις

Ο πανίσχυρος υπουργός Εσωτερικών ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος με τους παρόντες στο τραπέζι στην ψαροταβέρνα «Γιώργος» και είχε συνομιλία τετ α τετ τόσο με τον δήμαρχο Χαλκηδόνας κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο ο οποίος του παρέδωσε φάκελο ο οποίος περιείχε αίτημα του δημάρχου για την περιοχή. Επίσης ο κ. Βορίδης συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ κ. Σπύρο Σταματάκη με αντικείμενο τις οφειλές της δημοτικής επιχείρησης για τα οποία έχει ήδη μεριμνήσει το υπουργείο Εσωτερικών. Πέραν των άλλων πολλές φορές η συζήτηση στράφηκε λόγω και της σύνθεσης των καλεσμένων στα αγροτικά θέματα με τον Μάκη Βορίδη να τονίζει ότι ήταν η θητεία του εκεί στο υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης ήταν και για τον ίδιο μια έκπληξη καθώς δεν περίμενε ότι θα ήταν τόσο ενδιαφέρον το αντικείμενο και οι άνθρωποι της παραγωγής.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.