Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δ. Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της Αγγελάκη – Συνεχίζεται η παρέμβαση στην Τσιμισκή

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Αγγελάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε εντός δύο ημερών σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας του Δ. Θεσσαλονίκης.

Τα συνεργεία τις επόμενες ημέρες θα μετακινηθούν στην οδό Τσιμισκή όπου θα συνεχιστεί η παρέμβαση ασφαλτόστρωσης. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 21:00 μέχρι τις 6:00 με στόχο την πρόκληση της μικρότερης δυνατής όχλησης στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας θα ασφαλτοστρωθούν τα παρακάτω τμήματα της οδού Τσιμισκή:
  • Τη Δευτέρα 28/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).
  • Την Τρίτη 29/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).
  • Την Τετάρτη 30/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).
  • Την Πέμπτη 31/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).
  • Την Παρασκευή 1/9 από την Κομνηνών έως την Βενιζέλου (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).
  • Το Σάββατο 2/9 από την Κομνηνών έως τη Βενιζέλου (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει αποκλεισμός των δύο λωρίδων κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας. Κατά τις εργασίες της Τετάρτης και της Πέμπτης η διασταύρωση με Καρόλου Ντηλ θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Δείτε ακόμη:
Με πλήρη φάκελο διεκδικεί η Θεσσαλονίκη τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2024

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.