Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Ο Λ. Αλεξανδρίδης για την Ημέρα της Γυναίκας

Στα θύματα και τις συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών εστιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στο μήνυμά του για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης:

«Η 8η Μαρτίου συμβολίζει τους αγώνες, τις θυσίες και τις κατακτήσεις των γυναικών. Το διαρκή αγώνα για την ισότητα, τις μάχες που κερδήθηκαν και εκείνες που μένει να κερδηθούν.

Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η σκέψη μας βρίσκεται στις συμπατριώτισσές μας που έφυγαν τόσο άδικα στο δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και στις μητέρες, τις συντρόφους, τις αδελφές και τις κόρες που θρηνούν την απώλεια των δικών τους ανθρώπων».

Παράλληλα, ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» ανακοίνωσε την «εν μέσω πένθους και βαθιάς οδύνης αυτονόητη αναβολή» της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8/3 στο «Σεργιάνι» προς τιμήν των γυναικών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Δείτε ακόμη:
Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Χωρίς φωτισμό για εκατοντάδες μέτρα η Καραολή και Δημητρίου (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.