Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμαΤοπικά

Ο Τριαντάφυλλος Κουρόγλου υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι ο Τριαντάφυλλος Κουρόγλου, μετά την πολύχρονη θητεία του στο Δήμο Δέλτα.

Ο κ. Κουρόγλου αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σε μια εποχή όπως αυτή που διανύουμε, αυτό που μας ορίζει είναι η στάση μας απέναντι σε όσα συμβαίνουν. Είναι λοιπόν αναγκαίο με όλη τη σημασία της λέξης να είμαστε ενεργοί πολίτες, να αξιολογούμε τις καταστάσεις, να έχουμε άποψη, να μην γυρίζουμε την πλάτη σε όσα μας αφορούν, να βοηθάμε ώστε να βελτιώνονται οι συνθήκες της καθημερινότητας μας.

Ως ενεργός πολίτης, θέτοντας ακόμα πιο υψηλούς στόχους για την ανάπτυξη και την βελτίωση αυτής της καθημερινότητας, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα και θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Αλληλεγγύη” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο στόχος και το όραμα είναι κοινά και νομίζω πως αυτή είναι η αρχή για να γίνουν σπουδαία βήματα. Το πιο σπουδαίο όμως είναι που θα τα κάνουμε όλοι μαζί.

Μέσα από την ενασχόληση μου με την επιχειρηματικότητα, αλλά και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση, νιώθω ότι μπορώ να συνεισφέρω ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο του Περιφερειάρχη μας.

Γνωρίζοντας πολύ καλά το νομό Θεσσαλονίκης, πιστεύω ότι είναι υποχρέωση μου, ηθική και κοινωνική, να αποτελέσω μέρος μιας συλλογικής προσπάθειας για κάτι αληθινά καλύτερο.

Με την επιμονή και την εργατικότητα που με διακρίνει, δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας και να συμβάλλω με όλη μου την δύναμη στην ανάπτυξη του νομού μας. Γιατί ο νομός Θεσσαλονίκης είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε, ζήσαμε, δημιουργήσαμε και ονειρευόμαστε ακόμα. Είναι πατρίδα για μας, για τα παιδιά μας, για την ψυχή μας.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ζητώ την ψήφο σας! Ζητώ την στήριξή σας για να συμπορευτούμε έχοντας σαν βασικούς άξονες την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης το 1968, όπου ζω και εργάζομαι από το 1987. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Σάββα και πατέρας δύο παιδιών, του Γιάννη και του Κωνσταντίνου.

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών, αλλά και στον αγροτικό τομέα εδώ και τρεις δεκαετίες.

Είμαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Δ. Δέλτα τα τελευταία 10 χρόνια και μάλιστα εκλεγμένος στις πρώτες θέσεις.

Μεταξύ άλλων έχω διατελέσει:

• Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Δήμου Δέλτα

• Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Καλοχωρίου

• Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δέλτα

• Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Δέλτα

• Αντιπρόεδρος Β’ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης».

Δείτε ακόμη:
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε τους 154 υποψήφιους της παράταξης «Αλληλεγγύη»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.