Δήμοι - Περιφέρειες

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία στέλνουν ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ο «Δήμος Πρωταγωνιστής»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης και η παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.

Στελέχη και φίλοι της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής», με επικεφαλής τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Φίλων Αναστασίας (ΟΦΑ) ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του ΕΕΘ και του προέδρου του, Μιχάλη Ζορπίδη, για στήριξη των πληγέντων από το φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Από την πρώτη στιγμή οργανώθηκε μία επιχείρηση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία περιλάμβανε:

– Ιατροφαρμακευτικό υλικό

– Μάσκες, αντισηπτικά, γάντια μίας χρήσης

– Ρούχα για ενήλικες και ανηλίκους

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, sleeping bags

– Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας

– Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

– Είδη ατομικής υγιεινής.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και στελέχη της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» μετέφεραν τα πακέτα αγάπης και αλληλεγγύης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo, όπου έχει συγκεντρωθεί συνολικά η ανθρωπιστική βοήθεια που συνέλεξε το ΕΕΘ. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από το φονικό σεισμό στη γειτονική χώρα.

Δείτε ακόμη:
Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Ο Λ. Αλεξανδρίδης για την Ημέρα της Γυναίκας

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.