Τοπικά

Αναστολή λειτουργίας των σχολείων

Μετά την σεισμική δόνηση 5,9 ρίχτερ στις 12:16 με επίκεντρο 16 χλμ. νότια της Ελασσόνας και έγινε αισθητή στο δήμο Δέλτα και ιδιαίτερα στην δημοτική ενότητα Χαλάστρας και Αξιού, ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, έδωσε εντολή στους προέδρους των αρμοδίων σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  για την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του δήμου μέχρι το τέλος των μαθημάτων.
Η αναστάτωση που προκλήθηκε στους δημότες από την ισχυρή σεισμική δόνηση και ο κίνδυνος μετασεισμών οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιώργο Γλώσση να εξεταστούν ενδελεχώς όλα τα παλιά κτίρια στο δήμο Δέλτα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί την παραμικρή ζημιά από τον σεισμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγράφει καμία ζημιά σε κατοικημένο κτίριο ή επιχείρηση στο δήμο Δέλτα σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο δήμαρχος  από την διαρκή επικοινωνία  με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.