Δήμοι - Περιφέρειες

Ανάρτηση – φωτιά του Τασούλη για το σιντριβάνι του Ευόσμου

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Σερρών κ. Μίλτος Τασούλης οποίος έχει διατελέσει στην ίδια θέση και στον δήμο Κοδελιού – Ευόσμου με ανάρτηση του στο facebook προκαλεί πλήθος ερωτηματικών με την παράθεση φωτογραφιών από την κεντρική πλατεία Ελευθερίας των Σερρών και της κεντρικής πλατείας του Ευόσμου. Στις φωτογραφίες εμφανίζονται τα σιντριβάνια των δύο πλατειών και καθώς η εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις η κατάσταση δείχνει να είναι τραγική για τον μεγαλύτερο δήμο της δυτικής Θεσσαλονίκης σε σχέση με τον δήμο Σερρών. Τα σχόλια των δημοτών από κάτω είναι στο ίδιο μήκος κύματος και φανερώνουν την δυσαρέσκεια για αυτή την άθλια εμφάνιση του συντριβανιού της πλατείας του Ευόσμου για το οποίο άλλωστε μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του από τις φωτογραφίες. Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τασούλη:

«Στις πάνω φωτογραφίες η κατάσταση που βρίσκεται το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας των Σερρών, κάτω η κατάσταση που βρίσκεται το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Στις πρώτες διαπιστώνεις την επιμέλεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Αντίθετα στην άλλη περίπτωση διαπιστώνεις την εγκατάλειψη και την έλλειψη κάθε φροντίδας για την βελτίωση της καθημερινότητας και της αισθητικής της πόλης .

Τα συναισθήματα μεικτά.

Ικανοποίηση που υπηρετώ με τη διοίκηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη την Αυτοδιοίκηση για το καλό των πολιτών του δήμου Σερρών, που η συλλογική δουλειά όλων φέρνει καθημερινά αποτελέσματα και από την άλλη

…..Προβληματισμός και θλίψη για την εγκατάλειψη στην πόλη που ζω, από τη διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού, έστω για τα απλά , αλλά τόσο ουσιαστικά, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και την κάνουν πιο ποιοτική» .

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.