Παρασκήνια

Ξέσπασμα Ρουσομάνη για “πολιτικά παιχνίδια” μιας παράταξης και “αληθινούς άντρες”

Με μια οργισμένη ανάρτηση της σε κοινωνικό δίκτυο η δημοτική σύμβουλος Ραφαέλα Ρουσομάνη αναφέρεται σε “αηδιαστικές κατηγορίες και επιθέσεις” μιλώντας για μια συγκεκριμένη παράταξη σημειώνοντας παράλληλα ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι είναι γυναίκα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Παρακάτω η συγκεκριμένη ανάρτηση:

“Αυτό κάνουν οι αληθινοί άντρες: δεν προσβάλουν και δεν εκφοβίζουν γυναίκες, δεν τους επιτίθενται λεκτικά. Είμαι στην θέση της δημοτικής συμβούλου εδώ και δύο χρόνια περίπου και έχω ακούσει και έχω δεχθεί αηδιαστικές κατηγορίες και επιθέσεις από μια πολύ συγκεκριμένη παράταξη. Τα έχω βαρεθεί όλα αυτά τα “πολιτικά” παιχνίδια, είμαι σίγουρη όμως ότι σε αυτή την θέση δεν είμαι μόνο εγώ. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες στην πολιτική που νιώθουν το ίδιο. Ποτέ δεν συμμετείχα σε πολιτικά παιχνίδια και ούτε θα το κάνω ποτέ, γιατί στο τέλος απολογούμαστε πρωτίστως σαν άνθρωποι και αυτό έχει μεγαλύτερη αξία για εμένα. Ευτυχώς δεν είστε εσείς που χαρακτηρίζετε την πολιτική και την σημασία της. ΕΥΤΥΧΩΣ, υπάρχουν ακόμα οι ρομαντικοί που θα δίνουν ποιότητα σε όλο αυτόν τον αγώνα”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.