ΘέμαΤοπικά

Βόμβα Ιωαννίδη για τις εκλογές: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι υποψήφιος»

Πριν από λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο δήμαρχος Δέλτα κ. Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές ρίχνοντας μια «βόμβα» που ελάχιστοι περίμεναν καθώς όπως σημείωσε δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι ακόμα υποψήφιος για τις εκλογές του Οκτώβρη του 2023. Όπως είπε συγκεκριμένα:

«Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα συμμετέχω στις εκλογές και αυτό που με αποκαρδιώνει περισσότερο ότι εμείς οι περιφερειακοί δήμοι δεχόμαστε μια ανελέητη κριτική από τους συμπολίτες μας για πράγματα που δεν φταίνε οι διοικήσεις γιατί έχουμε τεράστιες εκτάσεις, ανεξέλεγκτες χωματερές που δημιουργούνται και λόγω της οικονομικής κρίσης, έχουμε τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα χωρίς να έχουμε ούτε ένα επιστήμονα περιβαλλοντολόγο και φυσικά την ίδια ώρα να έχουμε τεράστιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων εξαιτίας της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουμε».

*Όπως δημοσιεύτηκε στην έντυπη Delta press

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.