Αθλητικά

Τι γίνεται με τις επιχορηγήσεις στα αθλητικά σωματεία;

Έσπασαν τα τηλέφωνα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία και συλλόγους.

Καθώς η διαδικασία φέτος και ο έλεγχος των φακέλων γινόταν από τον δήμο Δέλτα και την οικονομική υπηρεσία πολλοί ενώ αρχικά είχαν στο «στόχαστρο» τον Γιώργο Κυριακίδη ενημερώθηκαν τελικά ότι τα παράπονα τους, όσοι είχαν φυσικά, θα έπρεπε να τα κάνουν στην αντιδήμαρχο των Οικονομικών κ. Χρύσα Γεωργιάδου και όχι στον αρμόδιο για τα αθλητικά.

Μάλιστα όπως πληροφορείται η στήλη η υπόθεση είναι όντως αρμοδιότητα της οικονομικής υπηρεσίας και η κριτική έχει να κάνει με το γεγονός ότι σύλλογοι έμειναν απλήρωτοι λόγω αδυναμίας εξέτασης των φακέλων τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπήρξαν μεγάλες περικοπές στην επιχορήγηση οι οποίες επίσης δημιούργησαν μεγάλα παράπονα.

Άλλωστε όπως έλεγαν άνθρωποι των συλλόγων, όταν οι φάκελοι εξετάζονταν από την αποκεντρωμένη διοίκηση δεν είχαν τέτοια προβλήματα.

Τώρα που έγινε η δουλειά από τον δήμο Δέλτα τα προβλήματα έγιναν βουνό. Εκείνοι πάντως που την «πλήρωσαν» είναι οι σύλλογοι και αυτό είναι το δυσάρεστο…

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.