Αθλητικά

Καμπανιακός: Έργα στο γήπεδο και νέος προπονητής

Τους τελευταίους μήνες και παρά την πλήρη απραξία της αγωνιστικής δράσης άλλα και των εσόδων της ομάδας έγιναν μεγάλες παρεμβάσεις στο γήπεδο της ομάδας

Πριν από μερικές ημέρες η διοίκηση της ομάδας της Χαλάστρας ανακοίνωσε το νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας, τον Ηλία Σαπάνη. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η ανακοίνωση της πρόσληψης του Σαπάνη: Ο Καμπανιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άρχισε η συνεργασία του συλλόγου με τον έμπειρο προπονητή Ηλία Σαπάνη.

Η οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τον νέο κόουτς και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Καμπανιακού έκανε δηλώσεις την ημέρα της υπογραφής του συμβολαίου του τονίζοντας ότι: «Ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο ανοίγει για μένα με τον ερχομό μου στον Καμπανιακό. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια καινούργια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος του συλλόγου. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και με πολύ δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Υπόγειο πότισμα για το χορτοτάπητα

Η διοίκηση του Θωμά Μουρμούρα αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν στέκεται μόνο στα αγωνιστικά θέματα και φροντίζει με κάθε δυνατό τρόπο να καλυτερεύσει τις υποδομές της ομάδας. Έτσι τους τελευταίους μήνες και παρά την πλήρη απραξία της αγωνιστικής δράσης άλλα και των εσόδων της ομάδας, έγινε η εξωτερική περίφραξη παράλληλα με την διαμόρφωση του χώρου καθώς στρώθηκε και πλακόστρωτο από την είσοδο του γηπέδου μέχρι την κερκίδα, τοποθετήθηκε υπόγειο σύστημα αυτόματου ποτίσματος τόσο στο κύριο γήπεδο, όσο και στο βοηθητικό. Ακόμα δημιουργήθηκε στο γήπεδο το νέο εντευκτήριο – κυλικείο της ομάδας ενώ στην τελική τους φάση είναι η τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού στο βοηθητικό γήπεδο.  

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.