Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Τεληωρίδης: Κατοικίδια, οι νέοι δημότες!

Του Ιωάννη Τεληωρίδη

Φίλες και φίλοι, ήρθε η ώρα να δούμε μια ολοκληρωμένη πολιτική από τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα.

Σας καλούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου και να γίνουμε ο πιο pet friendly δήμος στην Ευρώπη.

Φίλες και φίλοι,

Έχουμε άμεση ανάγκη από μια δομή φιλοξενίας για τα αδέσποτα, μέχρι αυτές οι ψυχές να βρουν το νέο τους σπίτι.

Μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δομή, με χώρους άθλησης, με κτηνίατρο 24 ώρες το 24ωρο, στειρώσεις, τσιπάκια, περίθαλψη και με ένα pet ασθενοφόρο όχημα άμεσης επέμβασης στα επείγοντα περιστατικά.

Άμεση συνεργασία των φιλοζωικών σωματείων του δήμου μας με μεγάλα σωματεία του εξωτερικού και αδελφοποίησή τους, ώστε να αποκτήσουμε καλύτερες γνώσεις και μεγαλύτερη πρόσβαση σε ευρωπαϊκά κονδύλια.

Τα φιλοζωικά σωματεία πρέπει να είναι οι θεματοφύλακες αυτών των ψυχών και οι πιο αυστηροί κριτές και συνεργάτες του έργου μας.

Υιοθεσίες με βάση τους ευρωπαϊκούς κανόνες και πρότυπα.

Συνεργασία της δομής φιλοξενίας με pet ψυχολόγο και εκπαιδευτή, ώστε η επανένταξη αυτών των ψυχών να γίνει ποιο ομαλή.

Δημιουργία δύο πάρκων αθλητικών δραστηριοτήτων για την εκτόνωση της ενεργητικότητας των κατοικιδίων, προκειμένου να βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσης του κατοικιδίου και των κηδεμόνων τους.

Τοποθέτηση αυτόματων ταϊστρών και ποτιστρών σε διάφορα σημεία του δήμου μας για τα αδέσποτα.

Ετήσιο pet festival με ενημερωτικές ημερίδες για τα αδέσποτα, καθώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών κατοικιδίων.

Καλλιστεία κατοικιδίων.

Ημέρες υιοθεσίας αδέσποτων.

Μια σύγχρονη πολιτική για έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο.

Το κατοικίδιο δεν είναι παιχνίδι μια μέρας, αλλά σύντροφος ζωής!

*Ο Ιωάννης Τεληωρίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου, με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής», με επικεφαλής τον υπ. δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη.
Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.