ΕλλάδαΠολιτιστικά

Συναυλία με σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό» στην Αριστοτέλους

Μεγάλη συναυλία με σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό» έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 18:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Στη σκηνή θα ανέβουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι Χειμερινοί Κολυμβητές.

Τη συναυλία διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ, με την υποστήριξη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση του νερού.

«Η Θεσσαλονίκη σηκώνει και πάλι ψηλά τη σημαία του αγώνα! Δεν είναι η πρώτη φορά που το νερό δέχεται επίθεση. Και αυτή τη φορά θα νικήσουμε! Υπερασπιζόμαστε το πιο σημαντικό αγαθό, το νερό. Στις 2 Απρίλη, πολίτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, θα ενώσουμε τις φωνές μας σε μια συναυλία που δε θα έχει προηγούμενο», αναφέρει το μήνυμα του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ ενόψει της μεγάλης συναυλίας.

Δείτε ακόμη:
Ο Δ. Ωραιοκάστρου εξοπλίστηκε με απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων και καφέ κάδους

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.