Ελλάδα

Συνάντηση με Καραμανλή για τις οφειλές του ΟΑΣΘ

Με πρωτοβουλία των βουλευτών της ΝΔ της Α’ και Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/3 συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, για το ζήτημα της μη καταβολής των μισθωμάτων του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «ο Ηρακλής» από τον ΟΑΣΘ.

Στην πρωτοβουλία αυτή για να δοθεί λύση στο πρόβλημα του ΠΣΑΘ «Ηρακλή» συμμετέχουν ο ΥΜΑΘ κ. Σταύρος Καλαφάτης και οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος και με τις ενέργειες τους πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, με τον υπουργό κ. Καραμανλή να αναγνωρίζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να δεσμεύεται για την επίλυση του.

Στην συνάντηση με τον Υπουργό παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γκιουλέκας, Σιμόπουλος, Ευθυμίου και Αναστασιάδης εκπροσωπώντας τους υπόλοιπους βουλευτές που για λόγους υγείας και ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.