ΘέμαΤοπικά

Συνάντηση Μπισμπινά – Σκυλακάκη για τη μονάδα της «Μυτιληναίος»

Με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη, συναντήθηκε η δήμαρχος Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, προκειένου να του θέσει το ζήτημα της εγκατάστασης της μονάδας της «Μυτιληναίος ΑΕ» στη ΒΙΠΕΘ.

Η δήμαρχος Δέλτα μετέφερε στον υπουργό τις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου και τις ενστάσεις της τοπικής κοινωνίας, ενώ ο κ. Σκυλακάκης επιφυλάχθηκε να λάβει γνώση και των εισηγήσεων των υπηρεσιών του ΥΠΕΝ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας Μπισμπινά για τη συνάντηση με τον κ. Σκυλακάκη:

«Από τη προχθεσινή συνάντησή μου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε και έλαβε χώρα μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συνάντηση της Δημάρχου και των αρχηγών των συνδυασμών με τον Υπουργό, προκειμένου να ενημερωθεί για την εγκατάσταση της μονάδας ανάκτησης Χαλκού και Ψευδαργύρου που επιθυμεί να κατασκευάσει η εταιρεία Μυτιληναίος ΑΕ στη ΒΙΠΕΘ.

Αφού προβάλαμε τις τεκμηριωμένες θέσεις και τις ενστάσεις μας σχετικά με την περαιτέρω υποβάθμιση του ήδη επιβαρυμένου περιβάλλοντος γύρω από τη ΒΙΠΕΘ, αιτηθήκαμε τη συνδρομή της πολιτικής ηγεσίας στο σοβαρό αυτό θέμα.

Ο Υπουργός μας άκουσε προσεκτικά και επιφυλάχθηκε για να λάβει γνώση των απόψεων και των εισηγήσεων των υπηρεσιών του ΥΠΕΝ».

Δείτε ακόμη:
Δήμος Δέλτα: Επιτροπή αγώνα για τη μονάδα της Μυτιληναίος κατά της οποίας προσφεύγει

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.