Στη Σίνδο και στα Κύμινα ο Κώστας Πετρίδης (pics)

Το «παρών» σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Δέλτα, στη Σίνφο και στα Κύμινα, έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κώστας Πετρίδης.

Την Παρασκευή 17/3, ο Κώστας Πετρίδης παρακολούθησε και χαιρέτησε την εκδήλωση με τίτλο «Η πάλη της σύγχρονης γυναίκας με τα στερεότυπα», στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου. «Τιμήθηκαν γυναίκες με έντονη δράση στην τοπική κοινωνία. Ήταν μία ωραία εκδήλωση, που δίνει κουράγιο στις γυναίκες μας για να συνεχίσουν τη δύσκολη προσπάθεια τους για μια ισότιμη κοινωνία», σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Το Σάββατο 18/3 ο παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιστεράς που έγινε στους Ταγαράδες του Δήμου Θέρμης με πραγματική παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, ενώ την Κυριακή βρέθηκε και πάλι στο Δήμο Δέλτα, αυτήν τη φορά στα Κύμινα. Εκεί δόθηκε η εκκίνηση του 2ου Δρόμου Ζωής, που φέτος ήταν αφιερωμένος στο νερό.

Δείτε ακόμη:
Πετρίδης: Πρωτοβουλία για τις πληρωμές του ΟΑΕΔ ενόψει Πάσχα

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.