Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Λευτέρη Αλεξανδρίδη και Στέλιου Αγγελούδη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, συναντήθηκε με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, στο γραφείο του τελευταίου, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με τους δύο άντρες να επικεντρώνονται σε διάφορα ζητήματα υπερτοπικού χαρακτήρα και να ανταλλάζουν απόψεις για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν όλους τους κατοίκους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Κοινή πεποίθησή τους ήταν ότι οι δύο δήμοι έχουν τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν, ώστε να διαδραματίσουν πρωτεύοντα ρόλο, όχι μόνο στη χώρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Οι κ.κ. Αλεξανδρίδης και Αγγελούδης εξέφρασαν την επιθυμία τους να υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων σε διάφορα επίπεδα μέσα στην επόμενη πενταετία και να αγωνίζονται από κοινού, όπου οι συνθήκες το απαιτούν, προς όφελος των συνδημοτών τους.

Δείτε ακόμη:
Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Επαφές Αλεξανδρίδη με Μητσοτάκη και υπουργούς

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.