ΕλλάδαΘέμαΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρεμιέρα για το «Καλάθι του Νονού»

Μετά το «Καλάθι του Καταναλωτή», πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη (29/3) και το «Καλάθι του Νονού». Το μέτρο θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι το Μεγάλο Σάββατο (15/4) και αφορά προϊόντα που σχετίζονται με τα δώρα του Πάσχα, δηλαδή παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, λαμπάδες κα.

Από βδομάδα το «Καλάθι του Πάσχα»

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου αναμένεται να είναι διαθέσιμο και το «Καλάθι του Πάσχα». Αυτό ουσιαστικά αντικαθιστά το «καλάθι της Σαρακοστής» και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αγορές τροφίμων για το πασχαλινό τους τραπέζι, καθώς θα περιλαμβάνει αρνί, τσουρέκια κτλ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, πρόκειται για ένα επιτυχημένο μέτρο που είχε ουσιαστικά αποτελέσματα και τα οποία δεν θα ήταν εφικτά με τη μείωση του ΦΠΑ. Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Γεωργιάδης, «η μείωση του ΦΠΑ που παραμένει το ζητούμενο για την αντιπολίτευση δεν φέρνει μείωση του πληθωρισμού».

Δείτε ακόμη:
Συναγερμός στο Καυτανζόγλειο: Περιστρεφόταν ο πίνακας λόγω αέρα! (pics)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.