Πέντε προσαγωγές, μία σύλληψη σε οικισμό στα Διαβατά
Πέντε προσαγωγές και μία σύλληψη ήταν ο απολογισμός της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 22/4 σε οικισμό στα Διαβατά. Συνολικά ελέγχθηκαν 47 άτομα και 35 οχήματα. Βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις του ΚΟΚ και ακινητοποιήθηκαν ισάριθμα οχήματα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (22-04-2025), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Διαβατών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έλεγξαν συνολικά:
- (47) άτομα και
- (35) οχήματα.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων:
- Προσήχθησαν (5) άτομα
- Συνελήφθη (1) για παράβαση του Κ.Ο.Κ.
- Βεβαιώθηκαν (15) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και
- Ακινητοποιήθηκαν (15) οχήματα.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.