Παρασκήνια

Οικίσκος για rapid test στα Διαβατά

Το κέντρο υγείας Διαβατών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίας Υγείας Βούλα Ελευθεριάδου.

Ο κ. Ιωαννίδης εγκαινίασε τη λειτουργία του προκατασκευασμένου οικίσκου (KIBO) που τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας για τη διενέργεια rapid test για την ανίχνευση κορονοϊού σε πολίτες προκειμένου να μην έρχονται σε επαφή με τους υπόλοιπους ασθενείς στους χώρους των ιατρείων.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη, και τις ενέργειες της αντιδημάρχου Βούλας Ελευθεριάδου, το KIBO, δωρεά της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ΕΛΠΕΝ, έφτασε στο Κέντρο Υγείας Διαβατών και ήδη έχει δεχτεί τους πρώτους πολίτες για τη διενέργεια rapid test.

Ο δήμαρχος Δέλτα, ξεναγήθηκε από τον διευθυντή Ιωάννη Μαντζαρόπουλο στα τρία εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο Κ.Υ. και ενημερώθηκε για την διαδικασία εμβολιασμού των πολιτών άνω των 85 ετών που θα γίνεται από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.