Τοπικά

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών πήρε θέση ενάντια στην μεταφορά και κατάργηση σχολών του ΔΙΠΑΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου σχετικά με το μείζον θέμα του ΔΙΠΑΕ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: “Ο Σύλλογος καταστηματαρχών Σίνδου εκφράζει με κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση του, στην κατά την άποψη μας, αυθαίρετη, ατεκμηρίωτη και στερούμενη αντικειμενικών επιχειρημάτων πρόταση της Διοικούσας επιτροπής του ΔΙΠΑΕ αναφορικά με την μετεγκατάσταση 2 σχολών στις Σέρρες και την κατάργηση μιας τρίτης. Όσο ξαφνική ήταν η συγκεκριμένη πρόταση, άλλο τόσο δυναμική είναι και η αντίθεση μας, αλλά και στην περίπτωση που το συγκεκριμένο έγκλημα επιτραπεί, η αντίδραση μας!
Χωρίς να το συνδέουμε απαραίτητα στο μυαλό μας έρχεται ένας αγώνας που δώσαμε πέρυσι τέτοια εποχή και είχε να κάνει με τις μονάδες αποτέφρωσης των νοσοκομειακών αποβλήτων. Η δυτική Θεσσαλονίκη γενικότερα και η περιοχή του Δήμου Δέλτα ειδικότερα υποβαθμίζεται με γοργό ρυθμό και η προσπάθεια κάποιων “κέντρων” να της στερήσει δομές παιδείας και πολιτισμού για να της φορτώσει ρύπανση και δυσωδία θα πέσει στο κενό.
Οι αγώνες είναι δικοί μας, δύσκολοι και καθημερινοί αλλά γνωρίζουμε πως να τους δίνουμε, για αυτό να έχετε υπόψη σας πως είμαστε απέναντι σας…
Αιδώς Αργείοι!”

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.