ΘέμαΤοπικά

Στο κέντρο Υγείας Διαβατών ο Πλεύρης–«Θα γίνουν προσλήψεις γιατρών»

Το Κέντρο Υγείας Διαβατών επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης και ενημερώθηκε για την λειτουργία του, συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ρεπορτάζ: Θεόδωρος Παπαδόπουλος 

Τον κ. Πλεύρη υποδέχθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Γιουτίκας, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Δέλτα κ. Γιώργος Γλώσσης, Αχιλλέας Χαντές, Κώστας Δουζδαμπάνης αλλά και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πορεία προστέθηκε στην συνοδεία του υπουργού Υγείας και ο βουλευτής κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ενώ ο κ. Πλεύρης άκουσε τον διευθυντή του Κέντρου κ. Ιωάννη Ματζαρόπουλο να του εξηγεί ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δομή.

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι το Κέντρο Υγείας Διαβατών δέχεται μεγαλύτερη επιβάρυνση λόγω και του Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών, του οικισμού των Ρομά, άλλα και των Φυλακών Διαβατών. Πάνω στην συζήτηση ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε τον διευθυντή του Κέντρου ότι θα έχει τους δύο γιατρούς που ζήτησε και τον ευχαρίστησε για το έργο του.

Μάλιστα ο κ. Πλεύρης έκανε ιδιαίτερη μνεία στον θεσμό του “οικογενειακού γιατρού” τονίζοντας ότι “πιστεύουμε πολύ στον θεσμό αυτό και για το λόγο αυτό δόθηκαν και κίνητρα σε γιατρούς που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας να ενταχθούν στο σύστημα και να ενισχύσουν τον θεσμό”.

Παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Πλεύρη:

Πηγή: GRTimes.gr

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.