ΠαρασκήνιαΤοπικά

Σκληρή αντιπαράθεση για την καθαριότητα με Κυριακίδη

Στο επίκεντρο της κριτικής των συμβούλων της αντιπολίτευσης βρέθηκε άλλη μια φορά το θέμα της καθαριότητας, με τα «βέλη» να στρέφονται προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη.

Μάλιστα σε αρκετά σημεία η συζήτηση έφτασε πολύ κοντά στο να ξεφύγει από κάθε όριο, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς να ακούγονται από μέλη της αντιπολίτευσης και τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη να ζητά να ανακαλέσουν τους χαρακτηρισμούς, όσοι τους διατύπωσαν.

Από την άλλη, ο πρώην δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος έθεσε θέμα διάκρισης μεταξύ των περιοχών του δήμου Δέλτα, με τον Κυριακίδη να αρνείται κάτι τέτοιο. Όμως στη συγκεκριμένη συζήτηση παρενέβη και ο μέχρι πρότινος συνάδελφος στη διοίκηση του δήμου Δέλτα Αχιλλέας Χαντές, ο οποίος επίσης εξέφρασε πολλά παράπονα για τον Κυριακίδη, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «δεν συνέχισα λόγω του συγκεκριμένου αντιδημάρχου στη διοίκηση».

Από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων ο Τάσος Βέρρος από την Βραχιά ζήτησε από τον Κυριακίδη να παραιτηθεί, ενώ ο Πέτρος Στατερούδης από το Καλοχώρι σημείωσε ότι «γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην καθαριότητα» στρέφοντας την κριτική του στον τομέα των τεχνικών έργων τονίζοντας ότι «στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου τα τελευταία 8,5 δεν έχει μπει κάτι για το Καλοχώρι πέρα από μια ανάπλαση πλατείας που είναι προγραμματισμένη για το 2023». 

*Όπως δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της DELTA Press

Δείτε ακόμη:
Ανεξαρτητοποίηση Χαντέ

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.