Δήμοι - Περιφέρειες

Ο Νίκος Θεοδούλης υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Μεσαίου με τον Τσακίρη

Ο Νίκος Θεοδούλης από τον Μονόλοφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Μεσαίου με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Ο Νίκος Θεοδούλης γεννήθηκε το 1973 και έλκει την καταγωγή του από τον Μονόλοφο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αποφοίτησε από το 9ο ΤΕΛ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια φοίτησε στις Σχολές του ΟΑΕΔ, αποκτώντας εξειδίκευση στον κλάδο των ηλεκτροτεχνιτών. Εργάζεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού και ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Θεοδούλης δηλώνει ότι στηρίζει τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα», θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο δήμαρχος για να αναβαθμίσει τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

«Ο Δήμος μας έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, η Κοινότητα Μεσαίου, ο Μονόλοφος μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Συμπορεύομαι με τον Παντελή Τσακίρη, επειδή ”μιλά” με έργα και επειδή θέλω κι εγώ να βοηθήσω για να γίνει καλύτερος το τόπος μας», αναφέρει ο Νίκος Θεοδούλης.

Δείτε ακόμη:
Π. Τσακίρης: «Προχωράμε στη συντήρηση και βελτίωση της πλατείας Μονολόφου»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.