ΘέμαΠολιτική

Μιλάμε Πολιτικά με Άννα Ευθυμίου, Άρη Στυλιανού, Θανάση Γλαβίνα (vid)

Τις πολιτικές εξελίξεις συζήτησαν στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, οι Άννα ευθυμίου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΝΔ, Άρης Στυλιανού, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Θανάσης Γλαβίνας, διευθυντής ΚΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

Οι τρεις καλεσμένοι της εκπομπής σχολίασαν τις δημοσκοπήσεις και την εικόνα των τριών κομμάτων καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στα έργα που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη, σε όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια, είτε επί κυβέρνησης ΝΔ, είτε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ΟΑΣΘ και το αν βελτιώθηκαν ή όχι οι αστικές συγκοινωνίες επί ΝΔ, αλλά και στη δήμευση της περιουσίας των μικρομετόχων, οι οποίοι ακόμη αναμένουν να αποζημιωθούν.

Ασφαλώς, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών, καθώς και το ζήτημα των «κόκκινων δανείων» και των πλειστηριασμών Α’ κατοικίας.

Δείτε όλα όσα είπαν οι Άννα Ευθυμίου, Άρης Στυλιανού και Θανάσης Γλαβίνας:

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε ακόμη:
Καλαφάτης: Ο αναπτυξιακός ρόλος του ΥΜΑΘ και τα 30+ έργα για τη Θεσσαλονίκη (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.