ΘέμαΤοπικά

Με ιδιωτική πρωτοβουλία 20 νέοι υπολογιστές στο 2ο Δημοτικό Καλοχωρίου

Με 20 νέους υπολογιστές εξοπλίστηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείου Καλοχωρίου, χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την ανταπόκριση επαγγελματιών στο σχετικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, συμβάλλοντας στην απόκτηση των υπολογιστών, ώστε να διευκολύνουν το έργο των δασκάλων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλοχωρίου:

Αγαπητοί γονείς,

Βρισκόμαστε στην  ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι με πρωτοβουλία του Δ.Σ του Συλλόγου μας , δόθηκε λύση σε ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετώπιζε για αρκετά χρόνια το σχολείο μας καλύπτοντας έτσι για ακόμα μια φορά  την ανεπάρκεια των αρμοδίων…

20 υπολογιστές πλήρως εξοπλισμένοι (πύργος, οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και με εγκατεστημένα Windows και όλα τα απαραίτητα προγράμματα), αγοράστηκαν από χρήματα που συγκεντρώθηκαν με ιδιωτική πρωτοβουλία και παραδόθηκαν ήδη στο Δημοτικό Σχολείο μας!

Έτσι, οι υπολογιστές παλιάς τεχνολογίας με προβλήματα που καθιστούσαν το έργο των δασκάλων μας  δύσκολο αντικαταστάθηκαν από αυτά τα «εργαλεία» νέας τεχνολογίας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: κ. Ζαγανίδη Παναγιώτη (συστήματα σκίασης –  Καλοχώρι), κ. Κεσίδη Παναγιώτη (επιχείρηση Revoil – Καλοχώρι), κ. Ιακωβάκη Θεόδωρο (Σχολή οδηγών – Μενεμένη),  κ. Κουρόγλου Ιωάννη  (Ασφάλειες -Σχολή οδηγών – Καλοχώρι), Μενεξέ Σωτήριο  (Σχολή οδηγών – Πεντάλοφος) και κ. Beqiras Thanas (Εταιρεία ανακύκλωσης  – Σίνδος).

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον επιχειρηματία κ. Τριαντάφυλλο Κουρόγλου που εκτός από το γεγονός ότι διέθεσε ένα πολύ μεγάλο ποσό για την αγορά αυτή, ανέλαβε να συντονίσει την προσπάθεια, να μιλήσει με όλους του χορηγούς  να παραγγείλει τους υπολογιστές με τις προδιαγραφές που ζητήσαμε και να τους παραδώσει στο σχολείο μας.

Με ιδιωτική πρωτοβουλία 20 νέοι υπολογιστές στο 2ο Δημοτικό Καλοχωρίου

Δείτε ακόμη:
Δ. Δέλτα: Στις 13-14/3 η διανομή τροφίμων του κοινωνικού παντοπωλείου

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.