Τοπικά

Λουμπούτης: Πρόεδρος για όλους, ανεξαρτήτως παρατάξεων

Λίγο μετά την επανεκλογή του στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Κώστας Λουμπούτης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Κυρίες και Κύριοι, Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου . Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Δήμαρχο για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε γι’ αυτή την σημαντική θέση.

Προσδοκία μου είναι η ειλικρινής δίκαιη και αξιοπρεπής συνεργασία. Σε αυτή την θέση έχουν θητεύσει σημαντικοί άνθρωποι της τοπικής μας κοινωνίας και από αυτό το συλλογικό όργανο έχουν ληφθεί αποφάσεις που σφράγισαν την πορεία του τόπου μας. Αναλογίζομαι ότι θα είμαι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός τόπου με πολλές ανάγκες πολλές δυσκολίες πολλές προκλήσεις και πολλές διεκδικήσεις κύριε Δήμαρχε και κύριοι συνάδελφοι με τιμά ιδιαιτέρως η εκλογή μου στη θέση αυτή και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Οι αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για την λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο τόπος μας με οδηγούν στην σκέψη και το καθήκον να ζητήσω την ενεργή βοήθεια όλων σας σε μια γόνιμη και ειλικρινή συμμετοχή. Οι προκλήσεις είναι πολλές και έχουμε χρέος σ’ αυτόν εδώ το χώρο να οικοδομήσουμε την αυτοδιοικητική και οργανωτική δομή. Θέλω να γνωρίζεται όλοι ότι : Προτεραιότητα και μέλημα μας θα είναι να νοιώθετε οικεία σε αυτόν εδώ το χώρο Θα στηρίξω και θα ενισχύσω την ελεύθερη έκφραση των σκέψεων σας, πάνω σε ένα ειλικρινή διάλογο. Άλλωστε η διαφορετικότητα είναι η επιτομή της δημοκρατίας μας και θα είναι οδηγός μας για την εποικοδομητική λειτουργία και σύνθεση του συμβουλίου μας.

Η συναίνεση θα είναι το ζητούμενο. Εδώ λογοδοτούμε συνεχώς, όχι μόνο ο ένας στον άλλον, αλλά κυρίως στους δημότες μας. Αυτονόητο ότι Θα λειτουργούμε με τους κανόνες που προβλέπει ο ισχύων κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Κύριοι συνάδελφοι εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να επιτύχουμε! Εγώ υπόσχομαι στο σώμα ότι θα είμαι δίκαιος με όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως δημοτικής παράταξης. Θέλω επίσης από αυτό το βήμα να ευχηθώ σε όλους, συνδημότισσες και συνδημότες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Και να τους καλέσω να συνεργαστούν με τη Δημοτική αρχή για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας. Ευχαριστώ και πάλι όλους σας. Από αυτή την στιγμή αρχίζει το νέο μεγάλο ταξίδι! Καλή μας επιτυχία.”

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.