Τοπικά

Καθαρισμός στον Γαλλικό (pics)

Καθαρισμός στο δέλτα του Γαλλικού πριν από μερικές ημέρες και η εθελοντική ομάδα Εχεδώρου Φύσις ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες μαζί με το ανάλογο κείμενο αποδίδοντας τα εύσημα σε όλους συνέβαλλαν σε αυτό. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο δώρο για το δέλτα του Γαλλικού, σήμερα πρώτη μέρα της άνοιξης.Σε πλήρη εξόρμηση τα συνεργία του δήμου έως αργά το απόγευμα απομάκρυναν τα μπάζα και τα σκουπίδια στο μεγαλύτερο μέρος του Δέλτα, υπάρχει και συνέχεια.Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά του δήμου για την εξαιρετική δουλειά τους, τον Νίκο, τον Γιώργο καθώς και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κυριακίδη Γιώργο για την επιμονή του στην λύση του προβλήματος.Ευχαριστούμε και το φορέα διαχείρισης Θερμαϊκού για την συμβολή του σε όλη την προσπάθεια της προστασίας του Δέλτα του Γαλλικού και της λιμνοθάλασσας του Καλοχωρίου.

Σε λίγο καιρό με άλλες εθελοντικές ομάδες θα οργανωθεί μια δράση για τον καθαρισμό των μικρών υλικών.Η ομάδα θα συνεχίσει τις περιπολίες ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον χώρο καθαρό.Ζητάμε την βοήθειά σας σε ότι περίεργο παρατηρείτε στην περιοχή ώστε να δράσουμε όλοι μαζί”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.