ΕλλάδαΘέμα

Ημέρα εκλογών για την ΒΙΠΕ!(photogallery)

Η εκλογική διαδικασία του ΣΕΒΙΠΕΘ είναι σε πλήρη εξέλιξη με υψηλή συμμετοχή!!! Ο σύνδεσμος της ΒΙΠΕΘ ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και την στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής!

Οι εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΕΒΙΠΕΘ) πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Δέλτα (Κέντρο Κώστας Θεοφάνης -Μακεδονομάχων 43A, Σίνδος 574 00). Η πανδημία του covid-19 έφερε αρκετές καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του ΔΣ του συνδέσμου. Για το λόγο αυτό καλείστε όλοι να παρευρεθείτε. Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 12:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ και όσοι έχουν εγγραφεί έως τις 08/04/2021. Τα μέλη προσέρχονται με την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους (δεν παρέχεται η δυνατότητα ψήφου από εξουσιοδοτημένα άτομα).Καλείστε να δώσετε το παρόν όλοι στην εκλογική διαδικασία γιατί η περιοχή έχει ανάγκη από μια συλλογική προσπάθεια και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αποδείξουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.