ΘέμαΠολιτιστικάΤοπικά

Η ξεχωριστή τοιχογραφία που έκαναν μαθητές στο Γυμνάσιο Αξιού (pics)

Μαθητές από το Γυμνάσιο Αξιού δείχνουν το δρόμο για ακόμη μία φορά, με μία ξεχωριστή τοιχογραφία με την οποία καλλώπισαν το σχολείο τους.

Στα τέλη Μαρτίου, μαθητές του εν λόγω σχολείου είχαν κερδίσει τα συγχαρητήρια των συμπολιτών τους, βάφοντας τους τοίχους που είχαν λερωθεί με διάφορα συνθήματα μίσους.

Ένα μήνα μετά, το συγκεκριμένο Γυμνάσιο έρχεται και πάλι στο επίκεντρο, χάρη σε μία ακόμη πρωτοβουλία μαθητών, οι οποίοι δημιούργησαν μία ωραία τοιχογραφία στην είσοδο του σχολείου.

«Καλλωπισμός του σχολείου μας!!! Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας Δεμερτζή Ραφαήλ, Γιάννη Αθανασίου, Βασίλη Κιοσσέ και Γιώργο Αλμπάνη οι οποίοι σε συνεργασία και με άλλους μαθητές και καθηγητές του σχολείου και υπό την επίβλεψη της κ. Θεοδωρίδου Μαρίας, καθηγήτριας τεχνολογίας, ζωγράφισαν στην κεντρική είσοδο του σχολείου μια όμορφη τοιχογραφία!!!», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε φωτογραφίες από την τοιχογραφία στο Γυμνάσιο Αξιού:

Δείτε ακόμη:
Γυμνάσιο Αξιού: Οι μαθητές δείχνουν το δρόμο (pics)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.