ΘέμαΤοπικά

Η Δέσποινα Αντωνιάδου ανέλαβε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού

Με απόφαση του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη η δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος, Δέσποινα Αντωνιάδου αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αρμοδιότητες τους τομείς των δημοτικών υπηρεσιών Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού. 

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της Δέσποινας Αντωνιάδου, ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε: «Με ικανοποίηση και χαρά εντάσσουμε στην ομάδα διοίκησης την Δέσποινα Αντωνιάδου, από την παράταξη “ο Δήμος μας”. Μια νέα επιστήμονας δικηγόρος, από τη Ν. Μαγνησία (Ιωνία), αναλαμβάνει έναν ιδιαίτερα δυναμικό και εκτεταμένο τομέα δράσης του δήμου μας, όπως είναι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός. Με την συμμετοχή της, ενδυναμώνουμε την πολιτική υποστήριξης και την πρακτική συνεργασίας με τους ανθρώπους της προσφοράς που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους στο κοινωνικό σύνολο, ενώ παράλληλα δείχνουμε σήμερα, το δρόμο που σχεδιάζουμε και θα ακολουθήσουμε και την αυριανή μέρα. Προχωράμε μαζί μπροστά, προσθέτοντας ανιδιοτελείς ανθρώπους με διάθεση δημιουργίας και προσφοράς στον τόπο και τους ανθρώπους του».

Από την πλευρά της η νέα Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το δήμαρχο Δέλτα  Γιάννη Ιωαννίδη,  «για την τιμή που μου έκανε  να  μου εμπιστευτεί την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Πολιτισμού».  Η κ. Αντωνιάδου υπογράμμισε ότι «αν και το χρονικό  διάστημα που απομένει είναι ελάχιστο, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια στους ευαίσθητους αυτούς τομείς. Στόχος μου είναι με οραματικό σχεδιασμό, αφενός μεν η καταγραφή,  διάσωση και προβολή του Πολιτισμού του Δήμου μας, αφετέρου δε,  η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους.  Όλα αυτά θα επιτευχθούν σε συνεργασία με όλους τους φορείς,  ήτοι, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και σχολικές κοινότητες. Προτεραιότητα μου είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών και ενεργειών που απαιτούνται για την αδειοδότηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.