ΘέμαΠαρασκήνιαΤοπικά

Γλερίδης κατά ΚΠΟΔΔ για τα “Σίνδια” – Τι απαντά ο Διαμαντόπουλος

Ο Νίκος Γλερίδης με αιχμηρή ανάρτηση του στρέφεται κατά του ΚΠΟΔΔ και του προέδρου του Α. Διαμαντόπουλου για την διοργάνωση των εκδηλώσεων “Σίνδια του πολιτισμού 2022”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Οι χειρότερες εκδηλώσεις <ΣΙΝΔΙΑ του πολιτισμού >
Τελείωσαν λέει …..
Τέτοια υποτίμηση δεν ξανάγινε ,ποιοτικά , οργανωτικά κ σε διάρκεια …
Κανείς δεν μπορεί να υποτιμά τους πολιτιστικούς φορείς ενός τόπου που αγνοήθηκαν ,ούτε φυσικά τους κατοίκους που υπέστησαν ,μετά από δύο χρόνια αυτό το αποτέλεσμα , κανείς.
(μόνο ο τοπικός σύλλογος Ροδακας κ εκείνος της Βαλμαδας έσωσαν την παρτίδα , συγχαρητήρια στα παιδιά).”

Ο Γλερίδης ο οποίος είναι πρόεδρος του συλλόγου ΠΑΣ “Εχέδωρος” διευκρινίζει ότι “η ανάρτηση μου αφορά τον ΚΠΟΔΔ και τον πρόεδρο του Α. Διαμαντόπουλο καθώς παρά το γεγονός ότι πριν από καιρό είχαμε πει ότι όταν έρθει η ώρα να γίνουν και πάλι εκδηλώσεις θα πρέπει να κληθούν οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι να προτείνουν και να βοηθήσουν στην κατάρτιση του προγράμματος των εκδηλώσεων. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Και σημειωτέον ο σύλλογος μας ο “Εχέδωρος” που είναι ο σύλλογος που καθιέρωσε τα Σίνδια θα έπρεπε όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης”.

Τι απαντά ο Διαμαντόπουλος

Ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Α. Διαμαντόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την συγκεκριμένη ανάρτηση και σημείωσε ότι:

«Σε σχέση με την χαμηλή ποιότητα των εκδηλώσεων τα προηγούμενα χρόνια για πρώτη φορά φέραμε έναν καλλιτέχνη εθνικής εμβέλειας, ο κόσμος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και βρέθηκαν πάρα πολλοί γονείς με τα παιδιά τους εκεί. Η πλατεία κατακλύστηκε από κόσμο και τα χαμόγελά και η ικανοποίηση των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί ήταν για μας η επιβράβευση. Θέλω να τονίσω ότι εμείς στον ΚΠΟΔΔ κάναμε ένα ευρύτερο σχεδιασμό φέτος σε σχέση με τους καλλιτέχνες, με Βαλάντη στη Σίνδο, Ντιλέκ Κοτς στα Διαβατά, Μακεδόνα στη  Ν. Μαγνησία, Καραγέλης και Στάμος στα Ν. Μάλγαρα στη γιορτή ρυζιού».

ΥΓ. Πάντως σίγουρα αξίζει ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι στο σχόλιο του Ν. Γλερίδη έκαναν like κυρίως πολιτικοί αντίπαλοι της διοίκησης ακόμα και ο πρώην δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος!

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.