ΕλλάδαΘέμα

Γάκης: «Με ενδιαφέρει να διεκδικήσω το Δήμο Θεσσαλονίκης» (vid)

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης έκανε γνωστή ο Βασίλης Γάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη, στο Europe 1.

«Είναι μία πολύ μεγάλη απόφαση, την οποία ζυγίζω και σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Μετά από τόσα χρόνια (στην αυτοδιοίκηση), με ενδιαφέρει να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές και να διεκδικήσω την εκλογή μου στο δημαρχιακό θώκο της πόλης», ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» και πρόσθεσε:

«Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες ‘θέλω να γίνω δήμαρχος’. Είναι μια απόφαση που πρέπει να τη ζυγίσεις και να την υπολογίσεις σωστά. Για μένα, δεν είναι μόνο ένα πολύ μεγάλο τιμητικό αξίωμα το να είμαι δήμαρχος, αλλά ένα μέσο για να μπορέσω να προσφέρω στην πόλη, με τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να το κάνω και με τη λογική και την προοπτική να έχω υποστηρικτές αυτής της άποψης, οι οποίοι να πιστεύουν στην εμπειρία και τις γνώσεις μου. Ξαναλέω ότι είναι μία απόφαση που πρέπει να τη ζυγίσω καλά. Αλλά σαφώς, είναι η πρώτη μου προτεραιότητα».

Δείτε σε video τη σχετική δήλωση του Βασίλη Γάκη:

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε ακ΄όμη:
Σάββας Αναστασιάδης και Γιάννης Μαγκριώτης στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.