Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμαΤοπικά

Εργασίες συντήρησης στη Γοργοποτάμου από την ΠKM

Εργασίες συντήρησης στην 5η Επαρχιακή Οδό Λαχανόκηπου – Σίνδου – Χαλάστρας – Κυμίνων – Νέων Μαλγάρων – Όρια νομού (οδό Γοργοποτάμου) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες στην 5η Επαρχιακή Οδό (οδό Γοργοποτάμου), στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως τη Σίνδο, με κατεύθυνση από και προς τη Σίνδο και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΚΜ, ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε ακόμη:
ΔΕΥΑΔΔ: Πιστή στον κοινωνικό της ρόλο, δώρισε απινιδωτή στο Κ.Υ. Χαλάστρας (vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.