Τοπικά

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις γέφυρες του Γαλλικού – Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα σημειώνεται αυτή την ώρα στις γέφυρες του Γαλλικού ποταμού στην ΠΑΘΕ εξαιτίας εργασιών ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται από σήμερα (26/4) το πρωί.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε το μποτιλιάρισμα εντοπίζεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη) με τους οδηγούς να καλούνται να επιδείξουν την υπομονή τους για να περάσουν από το σημείο με τις καθυστερήσεις να φτάσουν και τα 30 λεπτά.

Ειδικά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη η κίνηση διεξάγεται με μεγαλύτερη δυσκολία ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα το μποτιλιάρισμα όπως βλέπετε παρακάτω ξεκινά από την έξοδο της Εγνατίας Οδού.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για τις εργασίες στις γέφυρες του Γαλλικού

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τις ημέρες Τετάρτη (26-04-2023) και Πέμπτη (27-04-2023) πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από την Εγνατία Οδό Α.Ε. και συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη (26-04-2023) και κατά τις ώρες 00΄ έως 19.00΄ θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις γέφυρες του Γαλλικού ποταμού με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες (μεσαία και δεξιά) κυκλοφορίας και εν συνεχεία στην Λ.Ε.Α., και στα δύο ρεύματα πορείας.  Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κάθε φορά από την ελεύθερη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας έκαστου ρεύματος πορείας.

Την Πέμπτη (27-04-2023) και κατά τις ώρες 00΄ έως 19.00΄ θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις γέφυρες του Γαλλικού ποταμού με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, και στα δύο ρεύματα πορείας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κάθε φορά από τις δύο ελεύθερες (δεξιά και μεσαία) λωρίδες κυκλοφορίας έκαστου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Πηγή: GRTimes.gr

Δείτε ακόμη:
Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.