ΘέμαΠολιτική

Επιχειρηματικό πάρκο στην Πόντου ζητά ο Σιμόπουλος

Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος θέτει θέμα δημιουργίας σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου στην θέση της άτυπης βιοτεχνικής-βιομηχανικής συγκέντρωσης στην περιοχή του Καλοχωρίου-Οδό Πόντου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει: “Την Παρασκευή συζητείται στη Βουλή η επίκαιρη ερώτησή μου προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημιουργία σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου στη θέση της άτυπης βιοτεχνικής-βιομηχανικής συγκέντρωσης στην περιοχή του Καλοχωρίου-Οδό Πόντου.

Για την πληρέστερη ενημέρωση μου ξεκίνησα επαφές με τα εμπλεκόμενα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της πόλης. Στα πλαίσια αυτά, αρχικά έχω επισκεφτεί τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Γενικό Γραμματέα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Μενεξόπουλο.

Θεωρώ δεδομένη την κυβερνητική δέσμευση, διά του αρμόδιου υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη, να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης και να χρηματοδοτηθούν οι απαραίτητες μελέτες. Η δράση είναι σημαντική όχι μόνον για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και για τον περιβάλλον”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.