ΕλλάδαΘέμα

Ελληνοτουρκικά: Δρίβας – Ρακκάς αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις (vid)

Τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και το τοπίο που διαμορφώνεται μετά τη διαφαινόμενη επανεκλογή Ερντογάν ανέλυσαν οι Αλέξανδρος Δρίβας και Γιώργος Ρακκάς στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1.

Ο διεθνολόγος και στρατηγικός αναλυτής Αλέξανδρος Δρίβας και ο πολιτικός επιστήμων και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ρακκάς αναφέρθηκαν στα θετικά και τα αρνητικά της διαφαινόμενης επανεκλογής του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, τα λάθη της παράταξης Κιλιντσάρογλου, τους… ευσεβείς πόθους της Δύσης και την έλλειψη plan b.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στη στρατηγική που οφείλει να ακολουθήσει η Ελλάδα, ανεξαρτήτως του ποιος βρίσκεται στην ηγεσία της γειτονικής χώρας, ενώ δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και το σκηνικό στη Ροδόπη, με τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου.

Δείτε όλα όσα είπαν οι κύριοι Δρίβας και Ρακκάς για τα ελληνοτουρκικά:

Δείτε ακόμη:
Ο Δ. Βασιλειάδης της Interview αναλύει το εκλογικό αποτέλεσμα (vid)

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.