Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμαΤοπικά

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στην οδό Γοργοποτάμου από την Κυριακή 9/10

Εργασίες συντήρησης στην οδό Γοργοποτάμου επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηπου – Σίνδου – Χαλάστρας – Κυμίνων – Νέων Μαλγάρων – Όρια νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως τη Σίνδο με κατεύθυνση από και προς τη Σίνδο και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου του 2022, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΚΜ, ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.