Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων δικύκλων

Σε νέα επιχείρηση για την απομάκρυνση δικύκλων που βρίσκονταν παρατημένα σε δρόμους και πεζοδρόμια, αποτελώντας ρυπογόνες εστίες, προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Αυτή τη φορά η επιχείρηση οργανώθηκε στην E Δημοτική Κοινότητα, με τα συνεργεία να απομακρύνουν πάνω από 40 δίκυκλα που είχαν εγκαταλειφθεί ακόμη και σε ορισμένους από τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής, όπως οι Δελφών, Βασιλίσσης Όλγας, 28ης Οκτωβρίου, Μπότσαρη, Παπαναστασίου, Καρακάση και Κωνσταντινουπόλεως.

Ήδη από το κέντρο και τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνολικά 21 αντίστοιχων επιχειρήσεων, έχουν απομακρυνθεί περίπου 300 δίκυκλα. Θα ακολουθήσουν ανάλογες επιχειρήσεις και το επόμενο διάστημα, καθώς οι προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης για απελευθέρωση του δημόσιου χώρου, αποδέσμευση θέσεων στάθμευσης και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι διαρκείς.

Δείτε ακόμη:
Δ. Θεσσαλονίκης: Νέο υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.